Причината Гарабед Веринян да убие Еранухи Пехливанян била, че съучастникът му го

...
Причината Гарабед Веринян да убие Еранухи Пехливанян била, че съучастникът му го
Коментари Харесай

Гарабед Веринян каза защо е убил бизнесдамата в Русе

Причината Гарабед Веринян да убие Еранухи Пехливанян била, че съучастникът му го бил принудил посредством опасност.

Съдът остави обвинения за непрекъснато в ареста на съвещанието си през днешния ден.

„ Бях заставен да се включа, защото съучастникът ми заплашваше мен и сина ми ”, изясни Гарабед. По време на днешното съвещание по делото съдът реши да остави другия обвиняем – Михаил, за непрекъснато в ареста. Решението за Гарабед към момента не е излязло, съобщи dunavmost.com.

Мъжете са обвинени за отвличането, удушаването и разчленяването на натрупа на Еранухи Пехливанян - собственичка на аптеки в крайдунавския град. По данни на проверяващите на 11 януари жертвата била похитена от посочените за причинители. Те я следили повече от месец и открили навиците от всекидневието ѝ - постоянно носила в себе си огромни суми пари в брой.

Привечер на 11 януари Пехливанян излязла от аптека с 20 хиляди лв. и сама тръгнала към автомобила си, паркиран наоколо до постройката на Национална агенция за приходите. Там била пресрещната от похитителите, единият от които бил облечен с униформа, наподобяваща тези на служителите на реда. Той изискал персоналната ѝ карта, след което се качил в автомобила й, поставил ѝ белезници и подкарал колата. Другият грабител се движил с различен автомобил след тях. По-късно жертвата била преместена от нейната в другата кола. Извършителите взели въпросните 20 000 лева, които тя носела в себе си, а по-късно я завели в дома й, където имало още 45 000 лева в разнообразни валути. Взели и тях.

Отвели я в покрайнините на град Русе и там я умъртвили посредством удушаване. На идващия ден разчленили натрупа и изхвърлили частите от него в река Русенски Лом, настояват от държавното обвиняване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР